Få mer for pengene med Chili Mobil

Vi bruker tross alt telefonen vår til nesten alle hverdagslige oppgaver, for eksempel når vi tar kollektiv transport, snakker med venner, legger ut bilder, eller søker opp spørsmål. Derfor er det spesielt ønskelig med et abonnement som lar deg snakke i telefonen og surfe på nett uten å bli avbrutt.

Chili mobil er stolte av å ha blitt kåret til det billigste mobilabonnement. Din Side tester billige mobilabonnementer hvert kvartal, og Chili mobil har vunnet flere priser de siste årene. På den seneste kåringen i juni 2021, vant de 2 av 3 priser i billigst-kategorien. Dessuten vant hele 5 av deres abonnement prisen for billigst per gigabytenivå. Målet er helt klart; Chili mobil vil at du skal få mere for pengene!

Fleksibel mobildata

Tidligere var det viktigste ved et mobilabonnement å ha fri tale eller mulighetene til å sende SMS og MMS, nå er det andre ting som har blitt mere ønskelig. Med introduksjonen av internett og smarttelefon, leter mange etter abonnement som tilbyr mye mobildata og flere gigabyte du kan surfe for. Chili har hørt på ønskene og tilbyr derfor mer data for pengene, og har smarte løsninger som data Rollover, og muligheten til å kjøpe flere gigabyte i appen deres eller over SMS.

Data Rollover er smart for deg som ikke bruker like mye data hver måned. Dette betyr nemlig at den dataen du ikke brukte i en måned, blir overført til neste, helt automatisk. Da har du altså mer mobildata neste måned, som du kan bruke til å være på sosiale medier, spille online spill, eller høre på musikk. Chili opererer også med data kontroll, som vil si at de stopper datamengden når det du har betalt for går tom. Da slipper du uforventede fakturaer i posten, og kan bruke mobilen bekymringsløs. Du får en SMS når du har brukt opp 80% og 100 av din data, og hvis du ønsker mer, kan du enkelt kjøpe det i appen.

Et abonnement for hele familien

De enkleste løsningene er ofte de beste, og dette har chili mobil tatt høyde for. Med abonnement-pakken for familie, kan du lett og billig kjøpe og administrere telefonene til hele familien. Du kan bestille det på nettsiden, og bestemmer selv hvem du ønsker å kjøpe for. I appen til Chili kan du så administrere mobilbruken til hele familien, kjøpe mer data eller bare holde styr på forbruket. Det er enkelt å betale, ettersom dere får en samlet regning i posten.

Chili er perfekt for deg som leter etter et mobilabonnement som er billig, men fortsatt gir deg gode fordeler. De har gjort det enkelt å bytte til Chili, og det gamle abonnementet vil automatisk bli sagt opp når du mottar ditt nye Chili SIM-kort. Du får også Fri Tale, SMS, MMS i Norge og når du er i EU/EØS, gratis opprettelse av hemmelig nummer og ingen bindingstid.