Ice
8.5

Ice

Velkommen til ice mobilabonnement - et av de mest populære og innovative abonnementene på markedet.

Med ice mobilabonnement kan du nyte ubegrenset data, tale og SMS fra kun kr 349,- i måneden. Det betyr at du aldri trenger å bekymre deg for overraskende regninger eller irriterende bruksgrenser igjen.

Om ice

Ice har etablert et avansert mobilnettverk for å konkurrere med etablerte aktører i bransjen. Det er investert milliarder av kroner de siste årene for å gi dekning i stadig flere områder, og I dag har ice 99,6 % mobildekning og en oppetid på 99,9%. Der det ikke er mulig å tilby dekning selv, benytter ice Telias nettverk. Ice har mange forskjellige abonnementstyper: Lavprisabonnementet koster 149 kroner per måned, og inkluderer 1 GB data, fri tale og fri SMS. Vil du ha et enda billigere mobil abonnement da kan du prøve ice i to måneder for 99 kroner per måned, og deretter få abonnementet ditt justert så det passer til ditt behov. Ice har også flere gode tilbud til barn og unge.

Hyttemobilen

Ice’s opprinnelse var som mobiloperatør for folk uten dekning fra de store selskapene. Ingen av abonnementene har bindingstid og du kan justere antall GB du trenger når som helst og de har også data rollover, som gjør at du ikke løper tørr for data selv om du bruker mobilen mer enn vanlig fordi det regner mens du er på ferie.

Egen nettbutikk

Ice har sin egen nettbutikk med et stort utvalg av mobiltelefoner og mobiltilbehør. De har i tillegg et lite utvalg av smartklokker og nettbrett. Er du mobilkunde hos ice får du rabatt på kjøp av mobiltelefon hos dem, så her er det penger å spare. De har velkjente telefonmerker som Samsung, Apple og OnePlus, og i tilbehøret kan du finne både høyttalere, ladere, hodetelefoner og deksel.

Tjenester

Hos ice får du en lang rekke tjenester inkludert i ditt abonnement, avhengig av hvilken type abonnement du velger. Sjekk på nettsiden hva som passer best for deg. Noen av tjenestene ice tilbyr er: 

Data rollover

Data Rollover betyr at du kan «rulle» ubrukt data videre fra en måned til en annen, enten om du har data igjen fra din inkluderte datamengde eller om du har kjøpt ekstra data. Med andre ord: Har du data igjen ved månedsskiftet overføres dataen til neste måned helt automatisk.

Rollover deling

Ikke nok med at du kan overføre data fra en måned til den neste, men med Rollover Deling kan dataen enkelt deles videre til andre som har privatabonnement via ice-appen.  Vanligvis må du være i familie for å dele data mellom abonnement, men her kan du dele Rollover-data til alle med ordinære ice-abonnement som også har Rollover Deling inkludert i abonnementet sitt.

iceTrygg

Ice har lansert en forsikring, iceTrygg, som er en forsikring som gir deg rådgivning og advokathjelp til saker som omhandler ID-tyveri, nettslett og trygg netthandel. Forsikringen leveres i samarbeid med ice’s forsikringspartner HELP.

Alle med iceFamilie abonnement har iceTrygg automatisk inkludert. Forsikringen gjelder for hele familien, også borteboende barn under 29 år. IceTrygg vil snart være tilgjengelig for alle ice-abonnenter som en tilleggstjeneste.

iceFamilie

iceFamilie er familiepakken hvor du får fordeler av å samle familien på én faktura. Du behøver ikke å aktivere iceFamilie, det skjer helt av seg selv når du har to eller flere mobilabonnement, og ett abonnement koster minst 99,- i måneden. Og som nevnt ovenfor er trygghetspakken iceTrygg inkludert i iceFamilie.

Ice for barn

Barn under 13 kan velge mellom iceJunior 1 GB, med tre numre barnet kan ringe til, for 0 kroner per måned, eller iceJunior Plus 1 GB med fri tale til 50 kroner per måneed. Er du under 29 år kan du bestille iceUng med enten 3, 8, 16, eller 30 GB data og fri tale, SMS og MMS.

Hvis du er ute etter en løsning som gir deg frihet, fleksibilitet og god verdi for pengene, behøver du ikke lete lenger.

8.0
Troverdighet
9.0
Utvalg
10.0
Rabatter og kampanjer
7.0
Kundeservice
8.5 Samlet vurdering
Ice
8.5/10