Med fokus på enkelhet, fleksibilitet og rimelige priser har de klart å tiltrekke seg en stadig voksende kundebase. Uansett hva slags mobilbruker du er, enten du er en gjennomsnittsforbruker som bruker telefonen til å holde kontakten med venner og familie, eller en heavy user som er avhengig av konstant tilgang til data, så har Saga Mobil noe å tilby deg.

Mobilabonnement fra Saga Mobil

Noe av det mest attraktive ved Saga Mobil er det brede spekteret av mobilabonnementer de tilbyr. Saga forstår at én størrelse ikke passer alle når det kommer til mobilabonnement, som gjør at du hos dem kan finne noe som er skreddersydd til nettopp dine behov.

Saga Mobil tilbyr følgende abonnementer:

  • Privat+ Mini: Kr 40/mnd, betaler per bruk for samtaler, SMS, MMS, og data.
  • Privat+ 1GB: Kr 149/mnd, 1 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 3GB: Kr 229/mnd, 3 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 6GB: Kr 279/mnd, 6 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ 12GB: Kr 359/mnd, 12 GB data, fri tale, SMS og MMS.
  • Privat+ FRI: Kr 399/mnd, ubegrenset data (100 GB høy hastighet), fri tale, SMS og MMS, 30 GB data i EU/EØS.

Ja, det virker nesten for godt til å være sant – hvis ikke man selv hadde sett det på hjemmesiden deres – men det billigste abonnementet deres koster altså bare 40 kroner i måneden! Og det beste av alt er at prisene er konkurransedyktige og gjennomsiktige, så du alltid vet nøyaktig hva du betaler for. Hos Saga Mobil finner du ingen skjulte gebyrer eller noe som står med liten skrift! På ekte nordnorsk vis er det direkte tale og ikke noe unødvendig tull.

Inkludert i alle mobilabonnement

Med Saga Mobil får du mer enn bare the basics. Alle mobilabonnementene inkluderer en rekke fordeler som gjør mobilopplevelsen enda bedre. For eksempel får du ubegrenset bruk av sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat uten å bruke data, samt gratis tale og SMS til andre Saga Mobil-kunder. I tillegg inkluderer abonnementene muligheten til å bruke mobilen som hjemme i EU/EØS uten ekstra kostnader. Du får også data rollover, slik at ubrukt data overføres til neste måned.

Saga Mobil har også som målsetning å tilby kundeservice i verdensklasse. De tror på nærhet til kundene, og en kundeservice hvor du får snakke med noen som behandler deg med respekt og solid kunnskap – og forståelse for hvordan det er å være kunde.
Ja, og når du velger et nordnorsk mobilselskap får du også alltid en kundeservice som forstår dialekt!

Bruk av Saga mobil i utlandet

En annen flott funksjon med Saga Mobil er som nevnt muligheten til å bruke mobilabonnementet ditt i utlandet uten å måtte bekymre deg for høye roamingkostnader. Saga Mobil tilbyr nemlig «Roam Like Home» som lar degbruke kvoten din på mobildata, ringeminutter og SMS i EU/EØS uten ekstra kostnader, slik at du kan utforske verden uten å måtte tenke på mobilregningen. Dette gir deg friheten til å reise hvor som helst uten å måtte bekymre deg for å miste forbindelsen med verden.

Abonnement og tjenester som eSIM

Saga Mobil er i forkant av den teknologiske utviklingen ved å tilby eSIM-tjenester til kundene sine. Med eSIM trenger du ikke lenger et fysisk SIM-kort for å koble deg til mobilnettet. Alt du trenger å gjøre er å aktivere eSIM-funksjonen på telefonen din, og du er klar til å kjøre på. Dette gjør det enklere og smidigere enn noensinne å bytte mellom forskjellige enheter og abonnementer. Og skulle du miste telefonen din i havet under en fisketur (vi snakker jo nordnorsk mobilselskap her!) så går ikke simkortet tapt og du kan problemfritt fortsatte der du slapp. Ja, bortsett fra at du må kjøpe deg en ny telefon, da.

Sperre abonnementet

Hos Saga Mobil er kundenes trygghet en viktig prioritet. Hvis du skulle miste telefonen din (i havet eller andre steder) eller være uheldig å bli utsatt for tyveri, kan du enkelt sperre abonnementet ditt ved å kontakte kundeservice eller gjøre det selv inne på «Mine Side». Dette hindrer uautorisert bruk og beskytter deg mot uønskede kostnader, hvis tyvaktige folk med skulle få fingrene i telefonen din.

Data rollover hos Saga mobil

En virkelig praktisk funksjon Saga Mobil tilbyr er «data rollover». For dem som ikke vet det fra før, betyr dette at ubrukt data fra en måned ganske enkelt bare kan overføres til neste måned. Sånn at du aldri trenger å bekymre deg for å kaste bort ubrukt data! På denne måten sørger Saga Mobil sørger for at du alltid får utbytte av den dataen du har betalt for. Uten den kjipe følelsen av at noen på slutten av hver måned kommer og inndrar det du ikke har rukket å bruke.

Bytte mobilabonnement til Saga

Saga Mobil ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bytte mobilabonnement, så de kan ønske deg velkommen om bord i den nordnorske mobilklubben. Hvis du ikke er fornøyd med det nåværende abonnementet ditt eller hvis du ønsker å prøve noe nytt, er alt du trenger å gjøre er å kontakte Saga Mobils kundeservice, og de vil hjelpe deg med å få overført ditt eksisterende nummer. De ordner også med oppsigelsen av det gamle abonnement hos din nåværende leverandør, så du selv slipper å styre med det.

Vanlige spørgsmål

Hvordan bestiller jeg privatabonnement hos Saga Mobil?

Bestilling av privatabonnement hos Saga Mobil er enkelt og problemfritt. Du kan enkelt gå til nettsiden deres, velge det abonnementet som passer best for deg, og følge instruksjonene for å fullføre bestillingen. Du kan også kontakte kundeservice hvis du trenger hjelp eller har spørsmål underveis i prosessen.

Hva er åpningstiden til kundeservice?

Kundeservice hos Saga Mobil er tilgjengelig for å hjelpe deg mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00. Uansett om du trenger hjelp med å velge riktig abonnement, har spørsmål om fakturering eller trenger assistanse med tekniske problemer, er kundeservice der for å hjelpe deg på best mulig måte.

Hvordan finner jeg Mobil Saga appen?

Du kan enkelt finne Mobil Saga appen ved å søke etter den i App Store hvis du har en iPhone, eller Google Play hvis du har en Android-telefon. Appen lar deg administrere ditt mobilabonnement, sjekke forbruket ditt, gjøre endringer på abonnementet ditt og mye mer, alt fra din egen mobiltelefon. Dette gjør det enkelt og praktisk å ha full kontroll over mobilabonnementet ditt, uansett hv

Saga mobil
4.5/5