Talkmore har vært på markedet siden 2004 og er blant Norges største mobiloperatører. Talkmore har alltid hatt fokus på kvalitet- og prisbevisste kunder, og de har som mål at det skal være enkelt å bli kunde og enkelt å være kunde. De tilbyr full Telenor dekning til alle sine kunder, med noen av bransjens beste lave priser.

Om Talkmore

Talkmore ble grunnlagt i 2004, og i 2007 ble Talkmore kjøpt opp av Telenor. Talkmore tilbyr både abonnement- og kontantkortløsninger, noe som gjør det enkelt å tilpasses til dine behov. De har et utvalg av forskjellige abonnementstyper, i tillegg til en mobil-bredbånd -pakke med op til 250 GB data per måned.

Talkmore mobilabonnement

Talkmore har et stort utvalg av mobilabonnementer som passer for alle. Deres abonnementer er enkle å forstå, og det er enkelt å bytte mellom dem. Det er også enkelt å sjekke hvor mye data du bruker, og du kan sette opp automatiske overføringer til neste måned hvis du trenger det. Talkmore har også en egen app som gjør det enkelt å holde oversikt over forbruket ditt.

Det er mange fordeler med et Talkmore-abonnement. Her er noen av dem:

 • Fri tale, SMS og MMS, som gjelder i Norge, Storbritannia og EU
 • Fri bruk av mobildata i Storbritannia og EU
 • Data Rollover, ubrukt data tilsvarende antall GB i ditt abonnement blir overført til neste måned
 • Datakontroll som blir aktivert automatisk når du blir mobilkunde hos Talkmore. Når datamengden er oppbrukt reduseres hastigheten til 128 kbit/s.

Talkmore mobilt bredbånd

 • Som Talkmore-kunde får du alltid garantert full Telenor-dekning.
 • Familien kan surfe med så mange som 10 enheter samtidig på samme abonnement.
 • Er abonnementet ikke i bruk kan det settes i bero. Endringen gjelder fra kalendermåneden etter at du har deaktivert abonnementet, og du betaler ingenting i perioden abonnementet er i bero. Du setter ditt mobile bredbånd i bero, og aktiverer det igjen, via Mine Sider eller Talkmore-appen.
 • Med en trådløs ruter kan du surfe med garantert full Telenor-dekning hjemme, på hytta eller når du er på farten. Talkmore har et fint utvalg av trådløse rutere i sin nettbutikk.
 • Talkmore har Norges raskeste mobilnett basert på brukernes egne målinger. I tillegg er nettet også det mest stabile og har den beste geografiske dekningen.
 • Du har til enhver tid mulighet til å oppgradere, legge til datapakke og pause abonnementet på Mine Sider og i Talkmore–appen.

Talkmore velkomstgave

Talkmore ønsker alle sine nye kunder velkommen med en datapakke på 10GB som velkomstgave, og den vil være tilgjengelig så snart den inkluderte dataen i mobilabonnementet er brukt opp.

Talkmore Under 30 år

Talkmore gir 15% rabatt til deg under 30 år. Du kan få abonnementer fra 0,5 GB data helt opp til ubegrenset mengde data. Som velkomstgave gir Talkmore 10 GB data som skal brukes innen et år etter opprettelse.

I tillegg til 4G og 5G Telenor dekning, er også nettslett inkludert i alle private abonnement, og nettvern kan aktiveres uten ekstra kostnad.

Flere fordeler med et Talkmore-abonnement er:

 • Fri tale, SMS og MMS, som gjelder i Norge, Storbritannia og EU
 • Fri bruk av mobildata i Storbritannia og EU
 • Data Rollover, ubrukt data tilsvarende antall GB i ditt abonnement blir overførtc til neste måned

Talkmore verving

Det er enkelt å verve en venn hos Talkmore: del vervelenken med de du vil hvor du vil, enten på sosiale medier eller på e-post. Vervingen blir automatisk registrert på deg når noen bruker lenken for å bestille et abonnement. For hver venn du verver får du 500 kroner som kan brukes til å betale fakturaene dine. Vennen din får også 500 kroner.

Talkmore dekning

Talkmore har Norges raskeste mobilnett basert på brukernes egne målinger. I tillegg er nettet også det mest stabile og har den beste geografiske dekningen.

Talkmore
8.0/10