Talkmore har ifølge flere store nasjonale kundeundersøkelser Norges mest fornøyde mobilkunder. Og det er det en grunn til! De siste årene har Talkmore virkelig gjort seg bemerket i mobilmarkedet med deres kombinasjon av gode priser, solid dekning og skikkelig attraktive fordeler som Trumf-bonus og mobilrabatt. Siden 2007, har Talkmore også vært en del av Telenor-familien, noe som sikrer kundene tilgang til Norges beste mobilnett.

Utover dette ønsker Talkmore å være mobiloperatøren med det grønne hjertet, som tar bærekraft på alvor – og ifølge forskningsprosjektet Norsk Bærekraftbarometer blir Talkmore også oppfattet av kundene som de beste i mobilbransjen på bærekraft. Dette kommer blant annet av deres ordning «SomNy», som gir deg mulighet for å ta et grønnere valg ved å velge en brukt mobiltelefon.

Om Talkmore

Talkmore ble grunnlagt i 2004, og i 2007 ble Talkmore kjøpt opp av Telenor. Talkmore tilbyr både abonnement- og kontantkortløsninger, noe som gjør det enkelt å tilpasses til dine behov. De har et utvalg av forskjellige abonnementstyper, i tillegg til en mobil-bredbånd -pakke med op til 250 GB data per måned.

Pris for mobilabonnement hos Talkmore

Talkmore har et stort utvalg av mobilabonnementer som passer for alle. Deres abonnementer er enkle å forstå, og det er enkelt å bytte mellom dem. Det er også enkelt å sjekke hvor mye data du bruker, og du kan sette opp automatiske overføringer til neste måned hvis du trenger det. Talkmore har også en egen app som gjør det enkelt å holde oversikt over forbruket ditt.

Talkmore tilbyr en bred vifte av mobilabonnementer. Her finnes det både noe for dem som trenger store mengder data, for familier og for unge.

Talkmore tilbyr følgende abonnementer:

For enkeltpersoner (over 30 år):

 • 1GB: kr 149/mnd
 • 3GB: kr 199/mnd
 • 6GB: kr 249/mnd
 • 12GB: kr 299/mnd
 • 25GB: kr 349/mnd
 • 100GB: kr 499/mnd

For enkeltpersoner (under 30 år):

 • 3GB: kr 179/mnd
 • 6GB: kr 219/mnd
 • 12GB: kr 259/mnd
 • 25GB: kr 299/mnd
 • 100GB: kr 449/mnd

Familieabonnement:

 • Familie 3GB: kr 219/mnd per bruker
 • Familie 6GB: kr 269/mnd per bruker
 • Familie 12GB: kr 319/mnd per bruker
 • Familie 25GB: kr 369/mnd per bruker

Alle abonnementene inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge og i EU/EØS. Også datakvoten din kan du ta med deg utenfor landets grenser og helt uten ekstra kostnad bruke den inkluderte mobildataen, når du befinner deg i Storbritannia og EU/EØS. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt for kundene å finne et abonnement som passer til akkurat deres spesifikke behov og bruksmønster.

Talkmore mobilt bredbånd

Talkmore er gjennom de siste seks årene kåret til raskeste mobilnett, ifølge Speedtest Awards. Fibernett er den bredbåndsteknologien som leverer høyest kvalitet med best stabilitet og oppetid – og med Fiber fra Talkmore får du høy hastighet til alt du gjør på nett, helt uten bindingstid. Talkmore tilbyr sine bredbåndstjenester til konkurransedyktige priser, hvor du kan velge mellom forskjellige hastigheter, avhengig av dine behov. Alle bredbåndsabonnementer inkluderer en gratis WiFi-ruter, og du får den samme gode kundeservicen som Talkmore er kjent for. Med enkle bestillingsprosesser og raske installasjonstider, er det lett å få internett i toppklassen til en pris som ikke sprenger budsjettet.

 • Som Talkmore-kunde får du alltid garantert full Telenor-dekning.
 • Familien kan surfe med så mange som 10 enheter samtidig på samme abonnement.
 • Er abonnementet ikke i bruk kan det settes i bero. Endringen gjelder fra kalendermåneden etter at du har deaktivert abonnementet, og du betaler ingenting i perioden abonnementet er i bero. Du setter ditt mobile bredbånd i bero, og aktiverer det igjen, via Mine Sider eller Talkmore-appen.
 • Med en trådløs ruter kan du surfe med garantert full Telenor-dekning hjemme, på hytta eller når du er på farten. Talkmore har et fint utvalg av trådløse rutere i sin nettbutikk.
 • Talkmore har Norges raskeste mobilnett basert på brukernes egne målinger. I tillegg er nettet også det mest stabile og har den beste geografiske dekningen.
 • Du har til enhver tid mulighet til å oppgradere, legge til datapakke og pause abonnementet på Mine Sider og i Talkmore–appen.

Talkmore velkomstgave

Talkmore ønsker alle sine nye kunder velkommen med en datapakke på 10GB som velkomstgave, og den vil være tilgjengelig så snart den inkluderte dataen i mobilabonnementet er brukt opp.

Slik får du Trumf-bonus på abonnementet ditt

Som en ekstra fordel kan du som Talkmore-kunder hver måned tjene 4 % Trumf-bonus på mobilregningen din. For å aktivere denne bonusen, trenger du bare å registrere Trumf-medlemskapet ditt på Talkmores nettsider. Etter dette vil Trumf-bonusen automatisk overføres hver måned, uten at du trenger å foreta deg noe. Denne bonusen kan du bruke hos en rekke Trumf-partnere, noe som gir ekstra verdi for pengene dine. Som ny kunde får du som Trumf-medlem også 500 kroner i velkomstbonus, når du oppretter et abonnement.

Talkmore Under 30 år

Talkmore gir 15% rabatt til deg under 30 år. Du kan få abonnementer fra 0,5 GB data helt opp til ubegrenset mengde data. Som velkomstgave gir Talkmore 10 GB data som skal brukes innen et år etter opprettelse.

I tillegg til 4G og 5G Telenor dekning, er også nettslett inkludert i alle private abonnement, og nettvern kan aktiveres uten ekstra kostnad.

Flere fordeler med et Talkmore-abonnement er:

 • Fri tale, SMS og MMS, som gjelder i Norge, Storbritannia og EU
 • Fri bruk av mobildata i Storbritannia og EU
 • Data Rollover, ubrukt data tilsvarende antall GB i ditt abonnement blir overførtc til neste måned

Mobilabonnement med garantert full Telenor-dekning

En av de største fordelene med å velge Talkmore er at du får tilgang til Telenors landsdekkende mobilnett, som er kjent for sin pålitelighet og dekning. Basert på brukernes egne målinger har Telenor Norges beste og mest stabile mobilnett, samt den beste geografiske mobildekningen!

Så uansett hvor du befinner deg i Norge, kan du være sikker på å ha god dekning for både tale og data. Dette er spesielt attraktivt for dem som bor i de mer avsidesliggende krinkelkrokene av det langstrakte landet vårt, eller for dem som ofte reiser rundt.

Er Talkmore det beste abonnement på markedet?

Ja, hvis du spør kundene, er Talkmore meget mulig den beste tilbyder av mobilabonnement på det norske markedet. Talkmore skårer høyt på brukeranmeldelser og ifølge tre av landets største og nylig gjennomførte kundeundersøkelser har Talkmore Norges mest fornøyde mobilkunder.

Det som gjør Talkmore til en så sterk konkurrent i markedet, er kombinasjonen av lave priser, gode dekning og attraktive fordeler som Trumf-bonus og mobilrabatter. Selv om det i noen av disse tilfellene finnes andre operatører med lignende tilbud, skiller Talkmore seg ut ved at de gjennom Telenor også kan tilby Norges beste mobilnett.

Fordeler inkludert i Talkmore-abonnement

Talkmore-abonnementer kommer med en lang rekke virkelig attraktive fordeler. For det første, har du fri roaming i EU/EØS, som betyr at du kan bruke mobilen din uten ekstra kostnader når du er på ferie i Europa. I tillegg tilbyr Talkmore Data Rollover, som betyr at du får den dataen du ikke har brukt opp med over til neste måned, så ikke noe av den dataen du har betalt for går til spille. Og de har også datapakker som kan deles mellom familiemedlemmer, noe som er praktisk og fleksibelt for familier med flere mobilbrukere.

Utover dette har Talkmore også særegne ekstrafordeler som Trumf-bonus og den ettertraktbare mobilrabatten, som du kan lese mer om nedenfor her.

Alltid 1000 kroner i mobilrabatt

En av de mest attraktive fordelene med Talkmore er den faste «mobilrabatten» de tilbyr. Som Talkmore-kunde får du nemlig alltid en rabatt på 1000 kroner ved kjøp av ny telefon i Talkmores nettbutikk! Dette gjør det mulig å oppgradere til en ny og bedre telefon uten å måtte betale full pris.

Rabatten er enkel å benytte, og det eneste kravet er at du velger et av Talkmores mobilabonnementer.
Som ny Talkmore-kunde kan du også benytte deg av mobilrabatten! Hvis du allerede har bestilt abonnement, før du oppdaget tilbudet, så bruker du bare samme fremgangsmåte som for eksisterende kunder.

Vanlige spørsmål

Er Talkmore det samme som Telenor?

Talkmore er en del av Telenor-familien og bruker Telenors nettverk, men opererer som et selvstendig selskap med egne priser og abonnementer. Dette gir Talkmore-kunder tilgang til Telenors pålitelige dekning samtidig som de kan dra nytte av Talkmores konkurransedyktige priser og fordeler.

Hvor mye koster Talkmore i måneden?

Prisene for Talkmore-abonnementer starter på 249 kroner per måned for 4 GB data og går opp til 499 kroner per måned for 50 GB data. Alle abonnementer inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS.

Hvordan ringe Talkmore?

Du kan kontakte Talkmores kundeservice ved å ringe på telefon 06 10 10. De tilbyr også hjelp via chatten på nettsiden deres og e-post på [email protected].

Talkmore
4.5/5