OneCall er en av Norges mest populære mobiloperatører, kjent for sittpo stabile nettverk, sine konkurransedyktige priser og enestående kundeservice. Selskapet har flere ganger blitt kåret til mobiloperatøren med Norges mest fornøyde kunder, senest av Norsk Kundebarometer 2024.

Noe OneCall er kjent for, er å lytte til kundenes behov og tilpasse seg raskt for å levere best mulig opplevelse. Selskapet sier de er opptatt av å ha en åpen og lett forståelig kommunikasjon med kundene, uten bindingstider eller annet tull. De ønsker at kundene deres skal bli fordi de vil – ikke fordi de må.

OneCall har fokus på at du gjennom ditt mobilabonnement kun betaler for det du trenger – til lavest mulig pris. Hos OneCall er det ingen bindingstid og de tilbyr også familieabonnement som gjør det mulig å dele data med andre familiemedlemmer. På denne måten skiller OneCall seg ut fra mange av sine konkurrenter, ettersom deres abonnementer er skreddersydd for å møte vanlige folks behov.

Alle mobilabonnement fra OneCall

OneCall har et bredt utvalg av mobilabonnementer som dekker ulike behov og bruksområder. Enten du er storforbruker av data eller kun trenger det mest nødvendige, finner du et abonnement som passer. Blant de mest populære er Folkepakka, FamiliePakka og Studentpakka. Alle abonnementene inkluderer ubegrenset ringetid og SMS, samt andre fordeler som Music Freedom og fri bruk i EU/EØS uten ekstra kostnad.

Abonnementer hos OneCall er designet for å gi maksimal verdi til kundene. Uansett om du trenger mye data for å strømme video og spille spill, eller om du bare trenger en grunnleggende pakke for samtaler og tekstmeldinger, har OneCall noe som passer for deg.

Folkepakka

Folkepakka er OneCalls mest populære abonnement, og med god grunn. Med Folkepakka velger du selv den størrelse datapakke du vil ha – fra 1 GB, til kr 129 i måneden til Full Data, som koster 449 – på den måten kan alle skreddersy abonnementet til å passe nettopp deres behov. Utover dette får du ubegrenset ringetid og SMS. I tillegg får du gleden av flere av OneCalls fordeler, som TaMedData, DekningsGaranti, EU inkludert og gratis BankID. I OneCall appen kan du enkelt justere hvor mye mobildata du vil betale for en måned til neste. Folkepakka inkluderer også at ubrukt data overføres videre.

Med Folkepakka kan du også nyte fordelene av OneCalls brukervennlige app, som lar deg holde oversikt over dataforbruket ditt, administrere abonnementet ditt, og få tilgang til kundeservice med noen få tastetrykk. Dette gjør det enklere enn noensinne å holde kontroll på mobilbruken og sørge for at du alltid har det du trenger. OneCall har virkelig tenkt på alt med Folkepakka, og det er lett å se hvorfor dette abonnementet er så populært blant norske mobilbrukere.

FamiliePakka – hele familien samlet på ett abonnement

FamiliePakka er designet for familier som ønsker å dele data mellom flere medlemmer. Dette abonnementet lar deg fordele dataen etter behov, slik at både små og store kan bruke internett uten bekymringer. FamiliePakka inkluderer også ubegrenset ringetid og SMS for alle i familien, noe som gjør det enkelt å holde kontakten. I tillegg til å være kostnadseffektiv, er det en praktisk løsning for familier med varierende dataforbruk. Gjennom bruk av OneCalls app kan abonnementsholderen fritt bestemme hvor mye mobildata som er tilgjengelig for hvert familiemedlem og overføre mer data til en som har gått tom.

OneCall tilbyr også en rekke tilleggsfunksjoner som gjør det enkelt å administrere familieabonnementet, inkludert muligheten til å sette grenser for dataforbruk og få varsler når noen nærmer seg sin datagrense. Familiepakka har også funksjonen “TaMedData,” som vil si at mobildata som ikke har blitt brukt opp en måned automatisk overføres til neste måned. Og selvfølgelig medfølger OneCalls faste fordeler, som TaMedData, DekningsGaranti, EU inkludert og gratis BankID.

Studentpakka

For studenter med et stramt budsjett er Studentpakka det beste valget. Dette er et ekstra billig mobilabonnement for studenter – hvor OneCall spanderer månedsavgiften i feriemånedene juli og desember! Abonnementet gir deg mer data for pengene; de har kuttet prisen på 15 GB datapakke til halvpris 139,50 kun for deg med StudentPakka. Utover dette får du alle de vanlige fordelene som ubegrenset ringetid og SMS, TaMedData, DekningsGaranti osv.

Studentpakka er spesielt designet for å møte studenters behov, med høy datahastighet og pålitelig nettverk som gjør det enkelt å holde kontakten med venner og familie, samt håndtere skolearbeid og fritidsaktiviteter. OneCall forstår at studenter ofte har et stramt budsjett, og derfor har de satt sammen en pakke som gir maksimal verdi uten å tømme lommeboken. Med Studentpakka får du alt du trenger for å holde deg tilkoblet og produktiv gjennom hele studietiden.

Prøvekjøp – for deg som er usikker

Nytt er nå at OneCall har innført en tredje abonnementskategori som heter “Prøve kjøp.” Med Prøve kjøp betaler du 99,-/mnd i to måneder for ditt OneCall abonnement, mens leverandøren finner ut av hvilket abonnement som passer best for Dette tilbudet åpner for at det er lettere å bytte mobilabonnement og at du kan være sikrere på å få et tilbud som er tilpasset deg.

Alltid inkludert i abonnementet

Med OneCall får du ikke bare et mobilabonnement, men også tilgang til en rekke tilleggstjenester som gir merverdi til abonnementet ditt. Ubegrenset ringetid og SMS er standard i alle abonnementer, slik at du aldri trenger å bekymre deg for ekstra kostnader Ellers inkluderer fordelene Ingen bindingstid, at du får BankID inkludert og fri bruk i EU/EØS, slik at du kan bruke mobilen som hjemme når du er på reise. Utover dette får du også TaMedData, hvor brukt mobildata overføreres til neste måned, så du slipper at noe av den dataen du har betalt for går til spille.

En annen fordel med OneCalls abonnementer er muligheten til å enkelt tilpasse og endre dem etter behov. Enten du trenger mer data, ønsker å legge til flere brukere, eller bare vil oppgradere til en annen pakke, kan du gjøre dette raskt og enkelt via OneCalls nettside eller app. Dette gir deg full fleksibilitet og kontroll over mobilabonnementet ditt, slik at du alltid har det som passer best for dine behov.

Mobilt bredbånd

OneCall tilbyr også mobilt bredbånd, perfekt for deg som trenger internett på farten eller hjemme. Med mobilt bredbånd fra OneCall får du høy hastighet og stabil tilkobling, takket være Telias omfattende nettverk. Dette er ideelt for strømming av videoer, online gaming, og andre dataintensive aktiviteter. Enten du er hjemme, på hytta eller på farten, gir OneCalls mobile bredbånd deg friheten til å være online hvor som helst, uten å bekymre deg for dårlig dekning.

Mobilt bredbånd fra OneCall er tilgjengelig i flere forskjellige datapakker, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. OneCall sørger for at du alltid har en pålitelig internettforbindelse, uansett hvor du befinner deg i Norge. Med deres konkurransedyktige priser og fleksible løsninger, er det ingen grunn til å nøle med å velge OneCalls mobile bredbånd.

Benytt deg av OneCall sitt mobilt bredbånd i dag

OneCalls mobile bredbåndsløsninger er perfekte for deg som trenger pålitelig internett, uansett hvor du befinner deg. Med flere forskjellige datapakker å velge mellom, kan du finne en løsning som passer dine behov, enten det er for hjemmekontoret, hytta eller på farten. Med tilgang til Telias omfattende nettverk kan du være trygg på at du får god dekning og høy hastighet. Sjekk ut OneCalls tilbud på nettsiden og finn det mobile bredbåndet som passer best for deg allerede i dag.

Ny mobil?

OneCall har også mange tilbud for deg som er på utkikk etter ny mobiltelefon. I OneCalls nettbutikk kan du velge mellom modeller fra alle de mest kjente mobiltelefonprodusentene. OneCall tilbyr også en rekke muligheter for å spare penger på ditt kjøp av ny mobiltelefon. I kategorien “Nesten ny” har de samlet pent brukte mobiltelefoner til en lavere pris. Med to års garanti vet du at du har fått et godt produkt til en billigere penge – samtidig som du også er med å spare miljøet. Med “Mobilpant” kan du også få rabatt på din nye telefon ved å levere inn din gamle. Videre tilbyr OneCall også rentefrie nedbetalingsavtaler, slik at du kan betale litt hver måned uten at prisen på mobiltelefonen blir høyere.

Et slagord som holder ord

Mange er kanskje kjent med OneCalls slagord; Like bra, bare billig. Som vi ser gjennom deres abonnement pakker har OneCall oppnådd sine folkelige profil gjennom å tilby konkurransedyktige priser på tjenester som er like gode, om ikke bedre, enn mange av de andre aktørene på markedet. I 2022 kåret Norsk Kundebarometer OneCall til selskapet med Norges mest fornøyde mobilkunder – en pris de også vant i 2018, 2019 og i 2020. Dette sier sitt om at OneCalls abonnementer treffer forbrukernes ønsker og behov. Enten du bruker mobiltelefonen mye eller lite så har OneCall en løsning som gjør det billig for nettopp deg.

Vanlige spørsmål

Er OneCall Telia eller Telenor?

OneCall bruker Telias nettverk for sine tjenester. Dette betyr at du får tilgang til et av Norges mest pålitelige og raske mobilnettverk.

Er OneCall og Telia det samme?

Nei, OneCall er et eget selskap, men de benytter Telias nettverk for å tilby sine mobil- og bredbåndstjenester.

Hvordan kontakte OneCall?

Du kan kontakte OneCall gjennom deres kundeservice på telefon, e-post, eller via deres nettside. De tilbyr også en chat-funksjon for rask hjelp.

OneCall
4.5/5