OneCall er et mobilselskap eid av Telia som spesialiserer seg på lave priser. OneCall har i en årrekke kunne skilte med å ha Norges mest fornøyde mobilkunder, kanskje nettopp på grunn av deres satsning på løsninger som tilpasser prisen på abonnementet etter forbruk. OneCall har fokus på at du gjennom ditt mobilabonnement kun betaler for det du trenger – til lavest mulig pris. Hos OneCall er det ingen bindingstid og de tilbyr også familieabonnement som gjør det mulig å dele data med andre familiemedlemmer. På denne måten skiller OneCall seg ut fra mange av sine konkurrenter, ettersom deres abonnementer er skreddersydd for å møte vanlige folks behov.

Familiepakka – hele familien samlet på ett abonnement

Et av OneCalls mest populære abonnementer kalles “Familiepakka.” Med Familiepakka kan hele familien samles på ett abonnement, fra to til ti personer. I Familiepakka inkluderes fri tale og SMS, både i Norge og i EU. Den kanskje mest attraktive kvaliteten med Familiepakka er at den datamengden som du betaler for kan fordeles fritt innad i familien. Gjennom bruk av OneCalls app kan abonnementsholderen fritt bestemme hvor mye mobildata som er tilgjengelig for hvert familiemedlem og overføre mer data til en som har gått tom. Familiepakka har også funksjonen “TaMedData,” som vil si at mobildata som ikke har blitt brukt opp en måned automatisk overføres til neste måned.

Folkepakka – betal etter behov

Folkepakka er navnet på OneCalls individuelle mobilabonnement. Med Folkepakka får du også fri tale og SMS i hele EU. Når det kommer til mobildata, tilbyr Folkepakka syv ulike alternativer ut ifra hvor mye mobildata du har behov for, fra ingen til ubegrenset. Dette vil si at du ikke trenger å betale for mer mobildata enn du bruker. I OneCall appen kan du enkelt justere hvor mye mobildata du vil betale for en måned til neste. Folkepakka inkluderer også at ubrukt data overføres videre.

Prøvekjøp – for deg som er usikker

Nytt er nå at OneCall har innført en tredje abonnementskategori som heter “Prøve kjøp.” Med Prøve kjøp betaler du 99,-/mnd i to måneder for ditt OneCall abonnement, mens leverandøren finner ut av hvilket abonnement som passer best for Dette tilbudet åpner for at det er lettere å bytte mobilabonnement og at du kan være sikrere på å få et tilbud som er tilpasset deg.

Ny mobil?

OneCall har også mange tilbud for deg som er på utkikk etter ny mobiltelefon. I OneCalls nettbutikk kan du velge mellom modeller fra alle de mest kjente mobiltelefonprodusentene. OneCall tilbyr også en rekke muligheter for å spare penger på ditt kjøp av ny mobiltelefon. I kategorien “Nesten ny” har de samlet pent brukte mobiltelefoner til en lavere pris. Med to års garanti vet du at du har fått et godt produkt til en billigere penge – samtidig som du også er med å spare miljøet. Med “Mobilpant” kan du også få rabatt på din nye telefon ved å levere inn din gamle. Videre tilbyr OneCall også rentefrie nedbetalingsavtaler, slik at du kan betale litt hver måned uten at prisen på mobiltelefonen blir høyere.

Et slagord som holder ord

Mange er kanskje kjent med OneCalls slagord; Like bra, bare billig. Som vi ser gjennom deres abonnement pakker har OneCall oppnådd sine folkelige profil gjennom å tilby konkurransedyktige priser på tjenester som er like gode, om ikke bedre, enn mange av de andre aktørene på markedet. I 2022 kåret Norsk Kundebarometer OneCall til selskapet med Norges mest fornøyde mobilkunder – en pris de også vant i 2018, 2019 og i 2020. Dette sier sitt om at OneCalls abonnementer treffer forbrukernes ønsker og behov. Enten du bruker mobiltelefonen mye eller lite så har OneCall en løsning som gjør det billig for nettopp deg.

OneCall
8.0/10