Nettsiden deres er enkel å navigere og gir en god oversikt over alle tilbud og produkter. Telia er kjent for sin gode dekning og innovative løsninger, og de er stadig på utkikk etter å forbedre sine tjenester for å møte kundenes behov, derfor tar de med glede imot dine spørsmål eller kundeanmeldelser – også hvis du er utilfreds med noe. Som enkelte av deres kunder for eksempel har vært på Trustpilot.

Telia Norge AS

Telia Norge AS er en del av det svenske telekommunikasjonsselskapet Telia Company, som har en sterk tilstedeværelse i Norden og Baltikum. I Norge er Telia den nest største mobiloperatøren, og de har investert tungt i nettverksinfrastruktur for å sikre høy kvalitet og pålitelighet for deres nettverk. Telia mener mobilteknologi kan gjøre – og gjør – fantastiske ting og deres mål er å være en digital tilrettelegger, både for bedrifter, enkeltmennesker og samfunnet som helhet.

Selskapet tilbyr en rekke bedriftsløsninger, noe som gjør dem til en viktig aktør i både forbruker- og bedriftsmarkedet. Utover dette har de en rekke attraktive tilbud og abonnementer for privatpersoner.

Priser på Telia-abonnementer

Telia har et bredt spekter av abonnementer, og her er en oversikt over noen av de mest populære:

  • Telia X: 579,- per måned for ubegrenset data.
  • UNG 10 GB: 399,- per måned, inkludert fri bruk av sosiale medier.
  • UNG 20 GB: 499,- per måned, inkludert fri bruk av sosiale medier.
  • Mobil 5 GB: 349,- per måned.
  • Mobil 15 GB: 449,- per måned.
  • Mobil 50 GB: 549,- per måned.

Telia har også flere spesialtilbud og kampanjer, så det kan lønne seg å sjekke nettsiden deres for de nyeste prisene og pakkene. Alt i alt gir Telia mye for pengene, med gode abonnementer og et bredt utvalg av tilleggstjenester som gjør mobilhverdagen enklere og mer fleksibel.

Få mobilt bredbånd med ubegrenset data

Hvis du er på jakt etter mobilt bredbånd med ubegrenset data, har Telia et godt tilbud til deg. Med mobilt bredbånd fra Telia kan du surfe ubegrenset, noe som er ideelt for dem som trenger en fleksibel internettløsning. Dette er spesielt praktisk for folk som er mye på farten, eller for dem som bor i utkantsområder og forskjellige krinkelkroker av landet med dårlig fast bredbåndsdekning.

Bredbåndabonnementet gir deg friheten til å bruke internett så mye du vil, uten å bekymre deg for datakvoter.

Mobilabonnement for unge

Telia har også tenkt på de unge brukerne med sine spesialtilpassede mobilabonnement. For eksempel tilbyr de UNG-abonnementer, som gir ekstra data og rabatterte priser for de under 29 år. Dette er perfekt for studenter og unge profesjonelle som trenger mye data til en overkommelig pris. Disse abonnementene inkluderer også fri bruk av populære sosiale medier uten å bruke av den inkluderte datamengden, noe som er en stor fordel for den yngre generasjonen.

For barn under 16 år tilbyr de også et eget Junior-abonnement, med kostnadskontroll – noe som betyr at barne-abonnementene er sperret for bruk som ikke er inkludert i månedsavgiften, som for eksempel å ringe til betalingsnumre, benytte innholdstjenester eller ringe til utlandet. På den måten beskytter Junior-abonnementet både barna og også foreldrene fra ubehagelige overraskelser på regningen.

Et stort utvalg hos Telia

En av styrkene til Telia er det brede utvalget av produkter og tjenester de tilbyr. Uansett om du trenger et enkelt mobilabonnement, et avansert bedriftsnettverk, eller en TV-pakke, finner du noe som passer hos Telia. De har også et stort utvalg av mobiltelefoner, nettbrett og annet utstyr tilgjengelig i sin nettbutikk. Dette gjør det enkelt å finne alt du trenger på ett sted.

Se Premier League med V premium i Telia Play

Fotballfans har også mye å glede seg over med Telia. Med V premium i Telia Play får du tilgang til å se Premier League, noe som er et stort pluss for alle som elsker engelsk fotball. Telia Play gir deg muligheten til å streame kampene direkte, slik at du kan følge ditt favorittlag uansett hvor du er.

Abonnementet fungerer på alle dine dingser og det er ingen binding, så du kan når som helst si det opp igjen – hvis for eksempel favorittlaget rykker ned og du ikke gidder mer.

Få med valgfritt produkt

Telia har ofte kampanjer hvor du kan få med et valgfritt produkt når du tegner et nytt abonnement eller kjøper en ny telefon. Dette kan være alt fra hodetelefoner til smartklokker, og det er en fin måte å få ekstra verdi ut av abonnementet ditt på. For mer om de aktuelle tilbudene, kan man se hjemmesiden deres.

5G-fart på hytta med Trådløst Bredbånd

For dem som tilbringer mye tid på hytta, er Telias Trådløst Bredbånd en glimrende løsning. Med 5G-fart kan du nyte raskt og stabilt internett selv på de mest avsidesliggende stedene. Dette er perfekt for dem som har hjemmekontor på hytta, for streaming av en god film foran hyttepeisen, eller bare for å holde kontakten med omverdenen, når du er hjemmefra.

Telia har sørget for at nettverket deres dekker store deler av landet, så du kan stole på god dekning uansett hvor du befinner deg.

Populære tilleggstjenester

Telia tilbyr også en rekke populære tilleggstjenester som gjør abonnementet ditt enda bedre. Dette inkluderer tjenester som Telia Sky, hvor du kan lagre bilder og filer trygt i skyen, og Telia X, som gir ubegrenset data for en fast månedspris. Disse tilleggstjenestene er med på å gjøre Telia til et komplett valg for både privat- og bedriftskunder.

Vanlige spørsmål

Hva kan Telia gjøre for deg som eier egen bedrift?

Som eier av din egen bedrift kan Telia tilby skreddersydde løsninger som hjelper deg med å effektivisere kommunikasjonen og øke produktiviteten. Med Telias bedriftsabonnementer får du pålitelige mobil- og bredbåndstjenester som er tilpasset dine behov. Du kan også dra nytte av Telias skytjenester for sikker lagring og deling av data, samt profesjonelle IT-løsninger som bidrar til en smidigere drift av bedriften din.

Hva er Robin og hvordan kan Robin hjelpe bedriften din?

Robin er Telias innovative digitale assistent som er designet for å gjøre hverdagen enklere for bedriftseiere. Robin samler all kommunikasjonen din på ett sted, fra telefonanrop til meldinger og e-poster, slik at du har full oversikt over kundekontakter og samtaler. I tillegg til å organisere kommunikasjonen din, kan Robin også generere rapporter og analyser som hjelper deg med å forstå bedriftens behov og trender.

Hvem eier Telia Norge?

Telia Norge er en del av Telia Company, et ledende nordisk telekommunikasjonsselskap med hovedkontor i Stockholm, Sverige. Med sin solide erfaring og ekspertise innen telekommunikasjon, er Telia Company en pålitelig partner for bedrifter og en viktig aktør i det norske markedet.