PlussMobil er en relativt ny aktør i det norske mobilmarkedet, som tilbyr en rekke mobilabonnement med Telenor-dekning og skiller seg ut med noen unike fordeler. Selskapet henvender seg mot kunder som ønsker mer enn bare en vanlig mobiltjeneste, ved å inkludere gratis tilgang til et bredt utvalg av lesestoff som en del av abonnementsavgiften. PlussMobils hovedmål er å gi kundene rimelige og trygge mobilabonnementer med en personlig og hjelpsom kundeservice. La oss ta en nærmere titt på hva PlussMobil egentlig har å tilby og hvordan selskapet skiller seg ut i det norske mobilmarkedet.

Basis abonnementer fra PlussMobil

PlussMobil har abonnementer til alle typer bruk. Hvert abonnement inkluderer Telenor 4G/5G dekning, Data Rollover, ingen bindingstid og gratis lesestoff. PlussMobil har to ulike kategorier av mobilabonnementer. Den rimeligste kategorien, Basis abonnementer, består av ulike tilbud for deg som ikke benytter deg av mobiltelefonen hele tiden. Med PlussMobils Basis abonnementer er prisen regulert ut ifra hvor mange minutter med tale og hvor mange SMS og MMS som er inkludert, i tillegg til mobildata. Her er et lite utvalg av PlussMobil Basis abonnement:

 • Uten Data Rollover:
  • 1GB: kr 99/mnd
  • 8GB: kr 198/mnd
  • 15GB: kr 248/mnd
  • 30GB: kr 298/mnd
  • Fri Data: kr 398/mnd (150 Mbit/s, 100GB høy hastighet)
 • Med Data Rollover:
  • 1GB: kr 139/mnd
  • 2GB: kr 179/mnd
  • 4GB: kr 199/mnd
  • 8GB: kr 239/mnd
  • 15GB: kr 299/mnd
  • 30GB: kr 349/mnd

PlussMobil Fri Data

 • Fri Data Basis: kr 398/mnd
  Ubegrenset mobildata, men med redusert hastighet etter 100 GB. Passer for dem som bruker mye data, men fremdeles vi holde prisen litt nede.
 • Fri Data Maks: Kr 499/mnd
  Høyere månedlig kostnad, men med raskere datahastighet og mer inkludert data i EU/EØS​. Passer for dem som ikke vil gå på kompromiss med hastigheten.

Abonnementer for barn og unge

PlussMobil har egne abonnementer for barn og unge som lar seg kombinere i en familiepakke. Slik får du hele familiens mobilregning på ett sted og kan spare penger, samtidig som du har kontroll på barnas forbruk. Mobilabonnementene gir egne priser opptil fylte 30 år. Dette egner seg altså for både barn, tenåringer og studenter. PlussMobil gir også muligheten for å sperre barnas mobil til å ringe dyre nummer.

Tilpassede abonnementer for barn under 18 år og unge under 30 år, med mulighet for at foreldre kan sette grenser for bruk og kostnader​.

 • Under 18 år: 1GB kr 119/mnd
 • Under 30 år: 5GB kr 199/mnd, 10GB kr 239/mnd, 25GB kr 299/mnd

Alle abonnementene kommer uten bindingstid, noe som gir deg friheten til å bytte abonnement eller operatør når du ønsker det. Du får også fri tale og sms – som dog teknisk sett ikke er helt ubegrenset, da den er begrenset til 10 000 minutters taletid, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned.

Fordeler og ulemper med PlussMobil

La oss oppsummere noen av de fordeler og ulemper det er, ved å velge PlussMobil.

Fordeler

 • Telenor-dekning: Stabil og god dekning over hele Norge, inkludert 5G i utvalgte områder.
 • Ingen bindingstid: Fleksibilitet til å bytte abonnement eller operatør uten ekstra kostnader.
 • Gratis lesestoff: Inkludert tilgang til digitale blader og aviser som Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO​.
 • Personlig kundeservice: God og rask kundeservice som setter kunden i fokus.
 • Data rollover: Ta med ubrukt data til neste måned​.
 • Konkurransedyktige priser: Rimelige abonnementer som passer til ulike behov.
 • Fleksible familieabonnement: Tilpass abonnementene til hvert enkelt familiemedlems behov​.

Ulemper

 • Redusert hastighet etter databruk: Datahastigheten reduseres etter en viss mengde bruk i de fleste abonnementer.
 • Ingen støtte for Apple Watch eSIM: Foreløpig støttes ikke eSIM for Apple Watch​.
 • Begrensninger i utlandet: Høyere kostnader for bruk utenfor EU/EØS og andre spesialområder​.

Gratis tilgang til lesestoff

En av de unike fordelene med PlussMobil er den inkluderte tilgangen til et bredt spekter av digitale blader og magasiner. Dette betyr at du som abonnent kan holde deg oppdatert med nyheter og underholdning uten ekstra kostnad. Som for eksempel Dagbladet Pluss, KK, Allers og Se og Hør. Denne tilgangen gjør PlussMobil til et attraktivt valg for dem som elsker å lese og ønsker å spare penger på abonnementsavgifter for diverse publikasjoner.
Som ny kunde får du også en velkomstgave med fire måneders gratis tilgang til flere onlinemagasiner. Dette gir en ekstra verdi til abonnementet og gjør PlussMobil til et attraktivt valg for de som liker å holde seg oppdatert på nyheter og underholdning​.

Hvilken dekning har PlussMobil?

PlussMobil bruker Telenors mobilnett, som er kjent for å ha den beste dekningen og hastigheten i Norge. Dette betyr at du får tilgang til et stabilt og raskt nettverk over hele landet, inkludert 5G-dekning i utvalgte områder. Ifølge Ooklas Speedtest Awards er Telenors nettverk det raskeste i Norge, noe som gir PlussMobils kunder en pålitelig opplevelse uansett hvor de befinner seg​.

Egne priser i utlandet

Når du bruker mobilen utenfor Norge, gjelder egne priser avhengig av landet du befinner deg i. Innenfor EU/EØS er det ingen ekstra kostnader for bruk av tale, SMS og MMS. Dette betyr at du kan bruke mobilen din akkurat som hjemme når du reiser innenfor disse områdene, uten å bekymre deg for høye kostnader. For bruk innenfor EU/EØS er det også inkludert en viss mengde data, men for bruk utenfor disse områdene kan kostnadene være høyere. Priser for ulike regioner og land er klart oppgitt på PlussMobils nettside, slik at du kan planlegge forbruket ditt før du reiser. Husk å sjekke prisene på PlussMobils nettside før du reiser, slik at du unngår overraskelser på fakturaen! Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å bruke mye data, da kostnadene kan variere betydelig fra land til land.

Faktura hos PlussMobil

PlussMobil sender ut fakturaer månedlig, og disse kan betales enkelt via nettbank eller eFaktura. Fakturaen gir en detaljert oversikt over forbruket ditt, inkludert eventuelle kostnader for bruk i utlandet. Du kan også velge å motta fakturaen som e-post, noe som gjør det enkelt å holde orden på betalingene. PlussMobil tilbyr fleksible betalingsalternativer som passer for de fleste.

I tillegg til den vanlige fakturaen, kan du også få tilgang til en detaljert oversikt over forbruket ditt gjennom PlussMobils nettside. Dette gjør det enkelt å følge med på hvor mye data, tale, SMS og MMS du har brukt, og gir deg mulighet til å justere forbruket ditt om nødvendig.

BankID på mobil hos PlussMobil

PlussMobil tilbyr BankID på mobil uten ekstra kostnad. Dette gjør det enkelt å logge inn på ulike tjenester, signere dokumenter og utføre banktransaksjoner direkte fra mobilen. Du aktiverer BankID på mobil via Min Side eller PlussMobil-appen, og prosessen er rask og brukervennlig​

Vanlige spørsmål

Hvem står bak PlussMobil?

PlussMobil er eid av Aller Media, som også eier flere av Norges mest kjente mediehus. Dette gir dem solid bakgrunn og ressurser til å tilby konkurransedyktige mobilabonnementer​.

Hvem eier PlussMobil?

PlussMobil er eid av Aller Media, en stor aktør innenfor mediebransjen i Norge. Dette sikrer at PlussMobil har en sterk og stabil eierstruktur​.

Hvilket nett bruker PlussMobil?

PlussMobil bruker Telenors nettverk, som er kjent for å ha den beste dekningen og hastigheten i Norge. Dette gir kundene tilgang til et pålitelig og raskt mobilnett​.

PlussMobil
4.5/5