Her snakker vi blant annet om favoritter som Dagbladet, Se og Hør og KK. PlussMobil satser på å levere mobilabonnement med gode betingelser og fordeler. PlussMobil har full Telenor dekning og 5G nett der dette er tilgjengelig. Det området PlussMobil skiller seg mest ut fra sine konkurrenter på er tilbudet av lesestoff – som kunde hos PlussMobil får du tilgang på en rekke digitale magasin samt Dagbladet +.

Basis abonnementer fra PlussMobil

PlussMobil har abonnementer til alle typer bruk. Hvert abonnement inkluderer Telenor 4G/5G dekning, Data Rollover, ingen bindingstid og gratis lesestoff. PlussMobil har to ulike kategorier av mobilabonnementer. Den rimeligste kategorien, Basis abonnementer, består av ulike tilbud for deg som ikke benytter deg av mobiltelefonen hele tiden. Med PlussMobils Basis abonnementer er prisen regulert ut ifra hvor mange minutter med tale og hvor mange SMS og MMS som er inkludert, i tillegg til mobildata. Her er et lite utvalg av PlussMobil Basis abonnement:

  • 250 min tale/SMS/MMS + 0,5 GB Data: 69 kr/mnd
  • 1000 min tale/SMS/MMS + 1 GB Data: 99 kr/mnd
  • 1000 min tale/SMS/MMS + 8GB Data: 195 kr/mnd

Abonnementer med ubegrenset tale, SMS og MMS fra PlussMobil

Den andre abonnementskategorien fra PlussMobil inkluderer ubegrenset tale, SMS og MMS. Her endres prisen på bakgrunn av hvor mange gigabyte mobildata som følger med. En fordel med å ha disse to ulike abonnementstypene, Basis og Fri Tale, er at man ikke trenger å betale for ringeminutter man ikke benytter seg av. Her er et lite utvalg av PlussMobil Fri tale abonnement:

  • Fri tale/SMS/MMS + 1 GB Data: 119 kr/mnd
  • Fri tale/SMS/MMS + 4 GB Data: 199 kr/mnd
  • Fri tale/SMS/MMS + 15 GB Data: 299 kr/mnd

PlussMobil Fri Data

For deg som bruker mye mobildata har PlussMobil også abonnementet Fri Data. Her kan du både ringe og surfe så mye du vil til en fast lav månedspris på kun 379 kr/mnd med en hastighet på 15 Mbit/s. Hvis du vil ha enda høyere hastighet finnes også Fri Data med 1000 Mbit/s, til prisen av 479 kr/mnd.

Abonnementer for barn og unge

PlussMobil har egne abonnementer for barn og unge som lar seg kombinere i en familiepakke. Slik får du hele familiens mobilregning på ett sted og kan spare penger, samtidig som du har kontroll på barnas forbruk. Mobilabonnementene gir egne priser opptil fylte 30 år. Dette egner seg altså for både barn, tenåringer og studenter. PlussMobil gir også muligheten for å sperre barnas mobil til å ringe dyre nummer.

Timevis med underholdning

Som nevnt er særpreget til PlussMobil at de tilbyr en mengde lesestoff og underholdning til sine kunder. PlussMobil har et kundeløfte som sier at du alltid skal få noe ekstra gjennom å være abonnement hos PlussMobil. Hos PlussMobil får du gratis tilgang til alt av Aller Media sitt digitale innhold så lenge du er kunde. Dette gjelder blant annet KK, Se og Hør, Allers Ukeblad, Dagbladet Magasinet og Vakre Hjem og Interiør. Len deg tilbake i godstolen og nyt interiørmagasiner, kjendissladder, motetips, eller aktuelle nyheter. Som velkomstgave får du også fire måneders gratis tilgang til alle magasinenes Pluss tjenester, altså de artiklene som vanligvis ville vært bak betalingsmur.

Andre tjenester

Som ny kunde hos Plussmobil får du tre måneders gratis mobilforsikring inkludert når du registerer deg. Videre kan selskapet også stille med en rekke andre fordeler og goder som blant annet rabatt på mobiltelefoner, rabatt på strømavtaler og rabatt på ukeblader og magasiner.

PlussMobil
8.0/10