Dette er fordelene med Onecall mobilabonnement

Mobildata har tross alt blitt noe av det viktigste når det kommer til mobilabonnement, fordi vi bruker telefonen på internett så mye. Dette er grunnen til at Onecall fokuserer på å tilby dette i et av landets billigste mobilabonnement. I tillegg vil du blant annet finne Fri tale og SMS og ikke minst DekningsGaranti. 

Hvor mange gigabyte trenger du?

Det smarte med Onecalls mobilabonnement, er at de tilbyr så mange forskjellige pakker. Du kan blant annet skreddersy det etter hvor mye mobildata du bruker, slik at du aldri betaler for mer enn du trenger. Kanskje du ikke bruker så mye data, eller ønsker å spare penger, da kan du velge pakken med 3GB til 239kr, eller 1 GB, nå til kun 139kr. Det blir ikke smartere, og det blir heller ikke billigere.

Noen har bruk for mere data, for eksempel på en ferie eller dersom man jobber fra telefonen. Da passer pakkene «Stor» og «Størst» perfekt, disse gir deg 10 GB for 339kr, eller 25 GB til 439kr, slik at du aldri går tom for data. Dett er en løsning som mange benytter seg av, ettersom vi bruker mer og mer tid på internett gjennom telefonen. Det kan for eksempel være når du chatter med venner, hører på musikk eller poster innlegg.

Bestill en prøveperiode

Det kan være vanskelig å finne det mobilabonnementet som passer for akkurat deg, og dette har Onecall tatt høyde for. De tilbyr en 2 måneders prøveperiode for 99kr i mnd., som skal gjøre det lettere for deg å kunne velge. Pakken PrøveKjøp lar deg bruke mobilen så mye du vil i perioden, og etterpå vil det være lettere for deg å vite hvilken pakke eller hvilket abonnement som passer ditt forbruk. Du sparer penger, og slipper å stresse over for lite mobildata. Du får fri tale og SMS, og fri mobildata, det er også uten bindingstid. En slik løsning er perfekt for deg som ønsker å bytte, eller kanskje skal kjøpe mobilabonnement for første gang.

Så enkelt er det å bytte

Når du nå ønsker å bytte mobilabonnement til Onecall, er prosessen utrolig enkel, de gjør nemlig det meste for deg! Det eneste du behøver å gjøre er å bestille det nye abonnement du ønsker på onecall.no. Deretter sier de opp din gamle avtale for deg, og sender et SIM-kort til din adresse i folkeregisteret. Videre skal du aktivere SIM-kortet på din telefon, og du er kunde hos Onecall med et splitter nytt abonnement. Onecall gir deg de billigste løsningene med de beste betingelsene. De hadde Norges mest fornøyde mobilkunder i 2020, og de blir fordi de vil! Onecall har nemlig ingen bindningstid. Prøv selv i dag og finn ditt favorittabonnement.