Få alt du trenger hos Fjordkraft mobil

Det å velge abonnement til mobilen din handler nemlig ikke bare om økonomi, men også om at man vil skape en hverdag der det er enkelt og man ikke trenger å uroe seg for uforutsette utgifter som kommer i tillegg til abonnementet ditt – og at man bare generelt har akkurat det man trenger fra mobilen sin og abonnementet sitt, i tillegg til at det selvsagt skal være det man billigste mobilabonnement kan få. For selv om det ikke bare handler om pris, så handler det også om pris.

Dette får du hos Fjordkraft mobil

Det å velge et abonnement til mobilen din krever at du gjør litt forarbeid, men hos Fjordkraft mobil får du faktisk alt det du trenger til en skikkelig god pris og med flere forskjellige muligheter når det kommer til abonnementer, dekninger og priser, er det enkelt å velge akkurat det som passer deg best. For uansett hva du velger kan du også alltid endre abonnementet ditt sånn at det passer deg bedre hvis behovene dine endrer seg. Rimelig smart!

Hos dem kan du primært velge mellom tre forskjellige abonnementer, og det billigste begynner på 119 kr, der man får 1 GB data, det midterste koster 249 kr og gir deg 5 GB data, og det store abonnementet som koster 499 kr og gir deg hele 50 GB data. Begge de to største abonnementene har akkurat oppgradert hvor mye data du får, men prisen er akkurat den samme, noe som absolutt teller positivt. Det er klart viktig å se det med data som noe av det definerende, fordi bortsett fra dette får man nemlig akkurat det samme:

  • Du får alltid data rollover
  • Du får alltid full Telenor-dekning
  • Du får alltid maksimal hastighet
  • Du får alltid fri bruk i EU/EØS
  • Du får alltid opptil 10 000 gratis SMS/MMS/MIN

Finn noe som passer hele familien

Nå er det jo sånn at de aller minste også har begynt å bruke mobil, og det å ha et abonnement som passer familien, sånn at man kan samle alle i familien et sted, er noe som flere og flere bryr seg om å få til. Det gjør bare ting enkelt å få til det man ønsker, og når det i tillegg er et billig abonnement, er det ikke akkurat noe som er så vanskelig å gå for.

Det er abonnementer for både store og små hos Fjordkraft mobil, og dette er noe an absolutt burde utnytte hvis man ser etter et abonnement for hele familien.