Release er en leverandør av både mobilabonnementer og mobiltelefoner og er et selskap med en tydelig miljøprofil. Release har en målsetning om at brukte mobiler skal bli den nye normalen og kjemper for at både mobiltelefoner og abonnement skal være billige og miljøvennlige. Release mobil ble lansert i 2020 og er en nykommer på markedet som vil utfordre bruk og kast mentaliteten når det kommer til mobiltelefoner.

Brukte mobiltelefoner og leietelefoner

Release mobil tilbyr både brukte mobiltelefoner og leietelefoner. Med leietelefon får du både mobil og mobilabonnement til en fast månedspris med en avtaleperiode på tolv måneder. Alle mobiltelefonene som er til salgs i Release sin nettbutikk er brukt, slik at du som kunde vet at du er med på å spare miljøet. Release sikrer at alle brukte mobiltelefoner som de selger er oppdatert, i god stand, og klar til bruk. Hver mobiltelefon kommer med to års garanti og 30 dagers åpent kjøp. Det er også mulighet for rentefri delbetaling.

Trygghetsgaranti

Release mobil gjør det tydelig at det er trygt å kjøpe en brukt telefon hos dem. De har en rekke ulike tiltak på plass for å sikre at mobiltelefonen du kjøper er like god som ny. Disse tiltakene inkluderer blant annet: at hver mobil sine innstillinger nulstilles, at mobilen gjennomgår en grundig funksjonstest, batteriet testes og byttes ut om nødvendig, og at mobilen rengjøres både innvendig og utvendig. Det finnes tre ulike graderinger på de brukte mobilene fra Release. Du kan selv velge om du vil ha en mobil som er nesten ikke brukt, pent brukt, eller litt mer brukt.

Ulike mobilabonnementer fra Release

Mobilabonnement fra Release ble i 2022 kåret til kundefavoritt hos bytt.no. Release tilbyr ni ulike abonnementer basert på hvor mye mobildata du trenger. Hvert abonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norden og hele EU/EØS. Det er heller ingen bindingstid på noen av Release sine abonnementer. Dette er de ulike mobilabonnementene og datamengdene du kan velge mellom fra Release:

  • 0 GB – 99,-/mnd
  • 1 GB – 129,-/mnd
  • 3 GB – 189,-/mnd
  • 5 GB – 219,-/mnd
  • 10 GB – 249,-/mnd
  • 15 GB – 289,-/mnd
  • 25 GB – 329,-/mnd
  • 50 GB – 399,-/mnd
  • UNLIMITED – 449,-/mnd

Tjenester og ekstra

Release har en rekke ekstra tjenester inkludert i sine abonnement. Release gir alltid full Telenor dekning og muligheten for bruk av både 4G nett og 5G nett, der i landet hvor dette er utbygget. Release tilbyr også Data Rollover, som vil si at den mobildataen som du ikke bruker opp vil bli overført til neste måned. Det er også Data Kontroll på Release sine abonnementer. Når du har brukt opp din datamengde vil hastigheten på din mobildata senkes.

Mobilreparasjon

Det som skiller Release fra andre mobilselskaper er deres fokus på miljøvennlighet. Release vil derfor ikke at du skal kaste din mobiltelefon dersom den ikke fungerer optimalt, istedenfor gir de muligheten for reparasjon. Med å sende mobiltelefonen din til reparasjon forlenger du dens levetid. Release mobil tilbyr seks ulike reparasjonstjenester. Dette er skjermbytte, batteribytte, rengjøring, bytte av bakside, feilsøking og kamerabytte.

Release sine butikker

Det er mulig å kjøpe mobiltelefon fra Release og tegne abonnement både fysisk i butikk og på nett. Release har egne butikker i Sandefjord og på Liertoppen. Videre har Release et samarbeid med Teknikmagasinet, slik at du kan kjøpe en brukt mobil, utføre reparasjon, eller signere abonnement hos Teknikmagasinet over hele landet. I Release sin nettbutikk finner du brukte versjoner av mobiltelefoner fra alle de største leverandørene, som Samsung og Apple.

Hvem passer Release for?

Release er for mobilkunder som er opptatt av miljø, bærekraft og pris. Med sine abonnementer viser Release at de også er en utfordrer på pris, både for deg som bruker mye og deg som bruker lite mobildata.

Release
0.0/10