Strømleverandøren Fjordkraft er ikke bare for strømtjenester, nå leverer Fjordkraft også mobilabonnement. Fjordkraft har mobilabonnement med gode priser som passer for alle. Hvis du allerede er strømkunde hos Fjordkraft, eller vurderer å bli det, kan du få ekstra gode tilbud på mobilabonnement og betale en redusert månedlig pris. Fjordkraft benytter seg av Telenor sitt mobilnett, som vil si at du får landets beste dekning og hastighet på mobildata. I tillegg til sine ordinære abonnementer satser Fjordkraft også på egne tilbud for dem under 30 år, med “Mobil Ung.”

Dette får du inkludert i mobilabonnementet

Alle Fjordkrafts mobilabonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS, i Norge og i hele EU. Det samme gjelder mobildata, det er ingen ekstra kostnader for å surfe på nett hvis du er på ferie i EU/EØS. Videre inkluderer Fjordkrafts abonnementer også alltid Data Rollover. Med Data Rollover tar du med deg mobildata du ikke har brukt opp denne måneden med inn i neste. Fjordkraft har ingen begrensinger på hastighet og full Telenor hastighet kommer med hvert abonnement uten at du må betale ekstra. Fjordkraft tilbyr også 5G nett.

Ulike typer abonnementer

Prisene på Fjordkrafts mobilabonnement varierer ut ifra hvor mye mobildata som er inkludert i abonnementet, samt etter om man er strømkunde hos Fjordkraft eller ikke. For strømkunder finnes det seks ulike abonnement å velge mellom:

 • 1 GB til 119 kr/mnd
 • 5 GB til 199 kr/mnd (ikke strømkunde 249 kr/mnd)
 • 10 GB til 249 kr/mnd (ikke strømkunde 299 kr/mnd)
 • 15 GB til 299 kr/mnd (ikke strømkunde 349 kr/mnd)
 • 30 GB til 459 kr/mnd
 • 50 GB til 499 kr/mnd

Som vi ser på abonnementsprisene er det kun 5 GB, 10 GB og 15 GB med inkludert mobildata som blir billigere dersom man er strømkunde hos Fjordkraft. De andre abonnementene med større datamengder koster det samme uansett.

Mobil Ung

Mobil Ung er abonnementer for alle under 30 år. Her varier prisene også ut ifra hvor mye mobildata som er inkludert, men alle prisene er bemerkeselsverdig lavere enn for Fjordkrafts ordinære abonnement. Med Mobil Ung retter Fjordkraft seg mot å ha et tilbud til hele familien. Mobil Ung inkluderer, som alle Fjordkrafts abonnementer, fri tale, SMS og MMS i hele EU/EØS, samt Telenor hastighet og Data Rollover. Men, eksklusivt for Mobil Ung er at Datakontroll og dobbel feriedata også er inkludert. Datakontroll sikrer at man aldri kan overforbruke data. Med dobbel feriedata blir mengden mobildata man kan benytte seg av doblet tre ganger i året. I feriemånedene april, juli og desember kan man surfe dobbelt så mye uten ekstra kostnad.

Priser for Mobil Ung

 • 1 GB til 119 kr/mnd
 • 3 GB til 199 kr/mnd
 • 5 GB til 249 kr/mnd
 • 10 GB til 299 kr/mnd
 • 15 GB til 349 kr/mnd

Famileabonnement

Fjordkraft har ikke egne familieabonnement. Men, det du kan gjøre hos Fjordkraft er å samle mobilabonnementene til hele familien på en regning. På Fjordkrafts nettside kan du bestille mobilabonnement til deg selv og deretter legge til så mange familiemedlemmer som du ønsker, samt spesifisere hvilket abonnement hvert familiemedlem skal ha. Fjordkraft har også en egen app hvor du enkelt kan holde kontroll på familiens forbruk og administrere og endre de ulike abonnementene etter behov.

Andre tjenester

Hvis du er mobilkunde hos Fjordkraft kan du bestille noe som heter ID-sikring. Dette er en tjeneste hvor Fjordkraft hjelper deg å holde deg trygg på nett og kan bistå med sletting av uønsket innhold og sikring mot identitetstyveri. Fjordkraft tilbyr også Data-SIM og Tvilling-SIM. Data-SIM er egnet til enheter som kun brukes til mobilnett, som for eksempel ett nettbrett. Med Tvilling-SIM kan du knytte to mobiltelefoner til samme telefonnummer.

Fjordkraft
0.0/10