Chilimobil er et uavhenging norsk mobilselskap som siden oppstarten i 2011 har etablert seg som en utfordrer på markedet av billige mobilabonnementer. I 2022 ble Chilimobil kåret til billigste mobilabonnement av både dinside og tek.no og Chilimobil fortsetter å vinne kåringer månedlig for sine rimelige tjenester. Her er det altså flere gunstige abonnementer å velge mellom, da Chilimobil kontinuerlig jobber med å presse prisene nedover.

Hvilke abonnementer er det å velge mellom?

Alle Chilimobils abonnementer inkluderer fri tale, fri SMS og fri MMS både i Norge og i hele EU. I tillegg har ethvert abonnement også Data Rollover, som vil si at den mobildataen du ikke bruker vil bli overført til neste måned. Det er heller ingen bindingstid på abonnementene, det er altså ingen skjulte kostnader. Chilimobil har syv ulike abonnementer å velge mellom der prisen varier ut ifra hvor mye mobildata som er inkludert. Det rimeligste abonnementet koster 99 kroner i måneden og har 0,5 GB data inkludert. Dette tilbudet passer godt for deg som ikke bruker mobildata, men kun ønsker et billig abonnement. Hvis du derimot er en flittig bruker av mobildata har Chilimobil abonnementet Fri Data Max, hvor du får ubegrenset data med 200 mbit/s hastighet til 398’-/mnd.

Dekning og data

Hvert Chilimobil abonnement kommer med full Telia dekning som også støtter 5G. Den lave prisen går altså ikke på bekostning av dekning og hastighet på mobildata. Chilimobil var de første som kom med tilbud om fri data, noe som taler om Chilimobil sin innovative profil og fokus på billige løsninger. I tillegg til Data Rollover har et Chilimobil abonnement også noe som kalles Datakontroll. Datakontroll er en ytterlig forsikring om at det ikke blir ekstra utgifter på din mobilregning. Med Datakontroll stopper din datamengde opp når den er tom, istedenfor at du blir fakturert hvis du har brukt for mye. Du kan også holde kontroll på din mobildatabruk i Chilimobil-appen.

E-SIM

Chilimobil skiller seg ut fra andre mobilselskaper på markedet ved at de er først ute med å tilby e-SIM. Dette er et heldigitalt SIM kort som er innebygget i mobiltelefonen. Det er mange fordeler med e-SIM, da du kan laste det ned digitalt til din mobiltelefon. Dette betyr at du slipper å vente på å få tilsendt ditt nye SIM kort i posten; nå kan alt gjøres på nett. Før du bestiller e-SIM er det viktig å sjekke at din mobil støtter denne tjenesten. I dag er det de nyeste modellene av mobiltelefoner som er kompatibel med e-SIM.

Andre tjenester

Det er ikke bare mobilabonnement Chilimobil kan være behjelpelig med. Blant annet tilbyr Chilimobil også hyttebredbånd, slik at du og din familie kan være tilkoblet nettet på hytta også. Til 349 kroner i måneden får du hyttebredbånd med 25 GB inkludert. Utover den inkluderte mengden er prisen kun 2 kr per GB. På denne måten betaler du ikke for mer data enn det du har bruk for. Hyttebredbånd fra Chilimobil har også full Telia dekning og ingen bindingstid.

Alt på ett sted

Chilimobil har en nettbutikk for deg som er på utkikk etter en ny mobiltelefon. Her finner du et bredt utvalg av ulike modeller fra Apple og Samsung. Du kan enten betale med en gang eller velge delbetaling. Videre finnes det også tilbud om å kjøpe brukte mobiltelefoner. En brukt mobiltelefon kan passe for deg som vil betale litt mindre, men likevel sikre deg tilbehør som AirPods, deksel, ladere, eller ladebank. På Chilimobil.no finner du alt på ett sted; du kan utforske gode tilbud på mobilabonnementer eller se etter drømmetelefonen. Chilimobil har også egne bedriftsabonnement som gjør det billig for din bedrift å ringe, sende SMS og bruke mobildata.

Chilimobil
8.0/10