Happybytes er et norsk mobilselskap som har lave priser og fornøyde kunder i fokus. Derfor tilbyr Happybytes som eneste selskap en happy-garanti, som lover å innfri dine forventninger til et billig mobilabonnement med god dekning, høy hastighet på mobildata og førsteklasses kundeservice. Happybytes er påkoblet Telenor sitt nettverk, som vil si at du får landets beste dekning og mobilnett – til en lavere pris enn hos konkurrentene. Happybytes er altså mobilselskapet for deg som vil ha det både billig og bra på samme tid.

Mobilabonnement fra Happybytes

Happybytes har seks ulike mobilabonnement å velge mellom. I hvert abonnement inngår fri tale, SMS og MMS. Dette gjelder både i Norge og hele EU. I tillegg inkluderer også abonnementene gratis BankID og de har ingen bindingstid. Prisen på abonnementene varier ut ifra hvor mye mobildata som er inkludert. Mange opplever at det kan være vanskelig å finne et abonnement med riktig datapakke til sitt behov. Derfor er Happybytes opptatt av at prisen på ditt mobilabonnement skal være tilpasset ditt forbruk. Dette reflekteres i de ulike abonnementene som Happybytes tilbyr.

Abonnementer for deg som ikke bruker så mye mobildata

  • Happybytes Flex – 70 kr/mnd: Det rimeligste abonnementet fra Happybytes koster kun 70 kroner i måneden. Dette abonnementet passer for deg som helst bruker mobilen til å ringe og sende SMS. Med Flex betaler du kun for mobildata som du faktisk bruker.
  • Happybytes 2 GB – 178 kr/mnd: For 178 kroner i måneden får du 2GB data inkludert, i tillegg til fri tale, SMS og MMS. Bruker du litt mobildata og ønsker et enkelt og billig abonnement er dette et godt valg.
  • Happybytes 10 GB – 198 kr/mnd: Med ti gigabyte data kan du surfe relativt mye på nettet. Skulle du likevel gå tom for data kan du enkelt fylle på for bare 19 kr per GB.

Abonnementer for deg som bruker mye mobildata

  • Happybytes 1 om dagen – 248 kr/mnd: Dette er abonnementet for deg som bruker mobildata jevnlig. Med en ny gigabyte inkludert hver eneste dag har du full kontroll på mobilregningen, selv om du har et høyt forbruk av data.
  • Happybytes 30 GB – 298 kr/mnd: Med dette abonnementet kan du bruke mye mobildata uten at det koster skjorta. Happybytes 30 GB er for deg som bruker en del data, gjerne på samme dag.
  • Happybytes Fri Data + – 398 kr/mnd: Ønsker du ubegrenset mengde data uten å bruke ubegrenset mengde med penger er Fri Data abonnementet for deg. Med Fri Data får du ikke bare ubegrenset data inkludert, hastigheten er også den samme opptil 108 GB.

Hvem passer Happybytes for?

Med sitt utvalg av mobilabonnementer har Happybytes noe som passer til de fleste. Happybytes har ikke egne abonnementer rettet mot barn og unge eller familier. Det er derimot mulig å få en samlet faktura hos Happybytes, dersom alle abonnementene står på samme eier. Happybytes har vunnet flere priskåringer og ble i 2022 kåret til kundefavoritt hos Bytt.no for tredje år på rad. Dette vitner om at Happybytes slår an hos folket. Hele 83% av kundene som stemte på Happybytes i Bytt.no sin kåring oppgir at de har anbefalt Happybytes til venner og bekjente.

Hvordan bytte til Happybytes

Dersom du ønsket et billig mobilabonnement med gode betingelser, da vil det være enkelt for deg å bytte til Happybytes. På Happybytes sin hjemmeside kan du bestille ditt nye abonnement, samtidig som at du kan beholde ditt gamle nummer. Happybytes vil deretter ordne med oppsigelse hos din tidligere leverandør og sende deg en bekreftelse på e-post. Kort tid senere vil du motta ditt nye SIM kort og bli en Happy kunde du også.

Happybytes
8.0/10