Vipps er en betalingstjeneste utviklet av DNB som har blitt veldig populær blant nordmenn de siden sin lansering. Vipps lar deg overføre penger umiddelbart til andre kontoer, kun ved hjelp av mobilnummer. Med Vipps kan du overføre penger til venner og kjente, betale for varer i butikken, eller handle online – trygt og enkelt. Nå har Vipps også kommet med sitt eget mobilabonnement som baserer seg på samme enkelhet og unike fordeler som brukere av betalingstjenesten er kjent med fra før av.

Telenor dekning med 4G og 5G

Vipps mobil er påkoblet Telenor sitt nettverk. Dette vil si at kunder hos Vipps mobil har tilgang på full Telenor-dekning over hele landet. Telenors nettverk er kjent for sitt brede dekningsområde og høye hastighet på mobildata. Telenor er også i gang med å bygge ut sitt 5G nett, så i tillegg til 4G nett har dem med Vipps mobil abonnement også tilgang på 5G der hvor nettet er bygget ut.

Mobildata

Vipps mobil har utviklet noen helt egne tilbud med sine mobilabonnement som de er alene i Norge om å tilby. Vipps mobil er de eneste på markedet som har tjenesten Evig Data. Evig Data er en versjon av den mer kjente tjenesten Data Rollover. Med Data Rollover blir all mobildata inkludert i ditt abonnement som du ikke har brukt opp overført til neste måned. Evig Data er en videreføring og forbedring av dette konseptet. Med Evig Data vil du kunne beholde din ubrukte mobildata ‘for evig.’ Din mobildata vil altså ikke forsvinne, men fortsette å bli overført fra måned til måned så lenge du er kunde hos Vipps mobil.

Fri tale, SMS og MMS

Alle Vipps mobil sine abonnementer inkluderer fri tale, samt ubegrenset antall SMS og MMS. Dette gjelder både i Norge og i hele EU/EØS. Det er altså ingen grunn til å bekymre deg for at mobilregningen blir høyere dersom du er på ferie i Spania i sommer. Som med alle andre mobilabonnementer er det likevel viktig å sette seg inn i de bestemte vilkårene og betingelsene til Vipps mobil. Fri tale inkluderer for eksempel ikke samtaler til spesialnummer og det er egne priser for å ringe fra Norge til utlandet. Det er også verdt å merke seg at Vipps mobil sine abonnementer har bindingstid.

Alt i en app

Utviklingen av smarttelefoner og ulike apper har gitt oss mange nye muligheter. Dette gjelder også Vipps mobil, du kan nemlig holde oversikt over ditt mobilabonnement hos Vipps mobil i deres app. Dette er en fordel da Vipps appen kan brukes til å øke datamengden til ditt abonnement og holde kontroll på antall ringeminutter. Samtidig kan du også betale regninger, overføre penger til en venn, eller få en oversikt over ditt forbruk – alt i en app.

Mobilabonnement fra Vipps mobil

Det finnes flere ulike mobilabonnement fra Vipps mobil å velge mellom. Som nevnt inkluderer alle Vipps mobil sine abonnementer fri tale, SMS og MMS, samt Evig Data. Prisen på de ulike mobilabonnementene varierer ut ifra hvor mye mobildata som er inkludert. Vipps mobil har fire ulike abonnementer tilpasset ulikt databruk.

  • Vipps mobil 5 GB – 249,- i måneden
  • Vipps mobil 10 GB – 299,- i måneden
  • Vipps mobil 20 GB – 399,- i måneden
  • Vipps mobil 40 GB – 499,- i måneden

Hvem passer Vipps mobil for?

Vipps mobil skiller seg ut fra andre konkurrenter på markedet gjennom sitt tilbud om Evig Data. Dette gjør at Vipps mobil tilbyr abonnementer for deg som ønsker fleksibilitet. Videre kan Vipps mobil skilte med at det er enkelt å bli kunde dersom du allerede har Vipps appen og mange vil nok oppleve det som en fordel å kunne styre både abonnement og overføringer i samme app.

Vipps mobil
0.0/10