Gudbrandsdal Energi er en landsdekkende strømleverandør som også tilbyr mobilabonnement. Gudbrandsdal Energi Mobil har slagordet “mobilabonnement for folk flest” og satser på å levere abonnementer som både passer til folks mobilbruk og folks lommebok. Gudbrandsdal Energi Mobil er koblet på Telenor sitt nettverk og kan derfor skilte med full Telenor dekning på alle sine tjenester.

Dette er abonnementene du kan velge mellom

Alle mobilabonnementene fra Gudbrandsdal Energi Mobil inkluderer fri tale, SMS og MMS. Det er heller ingen etableringsavgift eller bindingstid, som vil si at det ikke er noen ekstra kostnader knyttet til å skifte til dette mobilselskapet. Gudbrandsdal Energi Mobil har tre ulike kategorier av abonnementer å velge mellom. “Leve” er standardabonnementet som ifølge selskapet vil passe for de aller fleste. Med Leve varier prisen du betaler per måned basert på hvor mye mobildata som er inkludert. Mobilabonnementet “Leve UNG” er tilpasset foreldre som vil ha kontroll over telefonbruken til sine barn. Til sist har Gudbrandsdal Energi Mobil også abonnementet “Ringe,” for deg som ikke bruker mobildata.

Gudbrandsdal Energi Mobil Leve

Med abonnementet Gudbrandsdal Energi Mobil Leve betaler du for hvor mye mobildata du vil ha inkludert. Uansett mengde mobildata vil du hver måned har data rollover, altså vil ubrukt data automatisk bli overført til neste måned. Mobilabonnementet Leve inkluderer også fri roaming i EU/EØS, begrenset til 20 GB. Priser for Gudbrandsdal Energi Mobil Leve per måned:

  • LEVE 1 GB: 129,-
  • LEVE 3 GB: 249,-
  • LEVE 5 GB: 289,-
  • LEVE 6 GB: 297,-
  • LEVE 15 GB: 349,-
  • LEVE 100 GB: 999,-

Leve UNG

Leve UNG er et mobilabonnement som er tilpasset barn og unge, men som må bestilles av en person over 18 år. Leve UNG er med andre ord et abonnement som ønsker trygghet over barnas mobilbruk. Mobilabonnementet inkluderer tjenester som sperring for at navnet til eieren av mobilnummeret skal komme opp i nummersøk. Videre er det også innlagt sperrer mot dyre tjenester og spesialnummer. Leve UNG lar heller ikke den unge kjøpe datapakker selv dersom den har gått tom. Påfyll av mobildata styres av abonnementsholder i Gudbrandsdal Energi Mobil sin app. Priser for Gudbrandsdal Energi Mobil Leve UNG per måned:

  • LEVE UNG 1 GB: 129,-
  • LEVE UNG 3 GB: 249,-
  • LEVE UNG 5 GB: 289,-
  • LEVE UNG 15 GB: 349,-

Ringe

Gudbrandsdal Energi Mobil sitt billigste abonnement er Ringe. Som navnet tilsier, er dette et mobilabonnement som inkluderer ubegrenset ringeminutter, SMS og MMS – ingenting annet. Det er også verdt å merke seg at egne priser gjelder for å ringe spesialnummer eller til og fra utland. Gudbrandsdal Energi Mobil Ringe koster 99,- i måneden.

Rabatter

Gudbrandsdal Energi Mobil gir deg muligheten til å spare penger på ditt mobilabonnement dersom du også er strømkunde hos dem. Er du strømkunde får du 120,- i årlig rabatt. Denne rabatten kan ikke brukes i kombinasjon med andre kampanjer. Velger du Gudbrandsdal Energi som din strøm- og mobilleverandør har du også tilgang på rabatter hos andre selskaper. Mange av disse er dog spesifikke for Innlandet, som Gausdal Landhandleri og Sparebank 1 Gudbrandsdal.

Hvordan bli kunde

Hvis du har lyst til å bytte mobilabonnement til Gudbrandsdal Energi Mobil kan dette lett gjøres gjennom tre enkle steg. Etter å ha funnet det abonnementet som passer til deg og din mobilbruk kan du enkelt klikke bestill på Gudbrandsdal Energi Mobil sine nettsider. Neste steg blir å velge mobilnummer, her kan du enten beholde ditt gamle eller få et helt nytt. Mobilselskapet ordner med overføringen for deg. Deretter vil du få en SMS om når du skal sette inn ditt nye SIM-kort, som vil komme i posten i løpet av 3 til 5 arbeidsdager.

Gudbrandsdal Energi Mobil
8.0/10